26 Kasım 2021 Cuma

Buick GL8 Avenir Flagship


Çin'de çok popüler olan Amerikalı üreticilerden Buick, konsept araçlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Yine bu ülkede çok popüler olan araç tiplerinden MPV ile karşımıza çıkan marka iddiasını sürdürecek gibi görünüyor. Konseptin motor seçeneğiyse henüz açıklanmıyor.


bir ön bölüme sahip olan konseptte dev bir panjur göze çarpsa da kısa kaputu da içerisine alan ön cam daha ilginç bir detay. Yan aynalar yerine kullanılan kameralar, dev jantlar, şişkin çamurluklar ve gizlenmiş kapı kolları dinamik bir görünüm sağlıyor. Arka bölümdeyse spoiler, ince uzun LED stoplar ve neredeyse hemzemin tampon görülebiliyor.


B sütunu bulunmayan konseptin kayar arka kapıları da giriş-çıkış işlemini çok kolay hale getirmiş. Yaşam alanında düz bir zemin ve bol cam alan sunan otomobil dört adet tekli koltuğa sahip. Oval direksiyon simidi otonom sürüşte gizlenebilecek şekilde tasarlanırken dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran tek parça olarak tasarlanmış. Orta konsolun bulunmamasıysa koltuklar arasındaki geçişi kolaylaştırmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder