26 Eylül 2022 Pazartesi

DS 3


DS'in değişimi devam ediyor. Büyük SUV modeli DS 7 Crossback'in makyajla birlikte isminden atılan Crossback uzantısı küçük kardeşte de artık kullanılmıyor. DS 3'ün tamamen elektrikli seçeneği de makyajla birlikte güçlenmiş.

İç deseni değişen farlar ve elden geçirilen ön panjur haricinde yenilenmiş tampon ve ailenin diğer üyelerininkini andıran gündüz aydınlatmaları makyajın getirdikleri. Yeni gövde renkleri ve jant tasarımları haricinde stopların etrafında yer alan kromaj bölüm siyaha boyanmış. Bu kısımda eskiden yazan Crossback yazısı da DS Automobiles'e dönüşmüş. Tavana da yüzgeç anten eklenmiş.

İç mekanında, düğmeleri ve aşağıda yer alan kolu yenilenen direksiyon simidi haricinde havalandırma kumandaları altında yer alan motor çalıştırma düğmesinin makyajlandığı görülen otomobil daha geniş dokunmatik ekranıyla da dikkat çekiyor. Bilgi-eğlence sisteminin artık daha hızlı çalıştığı da belirtiliyor.

Kaput altında yer alan 1.2 litre hacimli benzinli ve 1.5 litre hacimli Diesel motorlarda bir değişiklik olmayan DS 3'ün elektrik motoru artık 156 beygir güç üretebiliyor. 260 Nm torka sahip olan motor 54 kWh kapasiteli bataryalarla 402 km menzil sunabiliyor. Aracı 11 kW AC ve 100 kW DC ile şarj etmek mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder