14 Mart 2022 Pazartesi

Ruiqi 7


Pick up pazarına Çin'den de bir katılım oldu. Aslında dikkatli bakıldığında tanıyabileceğimiz bir araç olan Ruiqi 7, Nissan Navara temelleri üzerine geliştirilmiş. Bu da aracı, şimdiye kadar en çok farklı marka altında üretilen pick up modellerinden biri yapıyor.

Nissan, Renault ve Mercedes armalarını da taşımış olan aracın ön bölümünde dev panjur ve agresif duran tampon dikkat çekiyor. Yan ve arka bölüm Navara'dan alınmış olsa da jantların çok daha iddialı olduklarının altını çizelim.

İç mekandaysa işler değişiyor. Bej ve kahverengi döşemeler ve plastiklerle öne çıkan kabin premium biz izlenim bırakıyor. Koltuklar, kapı içleri ve ön konsolda görülebilen desenler, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, sunroof ve yeni nesil dokunmatik ekran aracı daha modern göstermeye yetmiş.

Kaputu altında tanıdık bir ünite barındıran Ruiqi 7'nin 2.3 litre hacimli turbo Diesel motoru 166 beygir güç, 420 Nm tork üretebiliyor. 2.5 litre hacimli, benzinli motor da seçenekler arasında. Aracı arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak almak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder