16 Mart 2022 Çarşamba

Fiat Pulse Abarth


Abarth Brezilya'ya geri dönüyor. 2021 yılında tanıtılan küçük SUV Pulse'ın bir versiyonu olan Abarth armalı model agresif dış tasarımını standart motor seçenekleriyle birleştirmiş ve bu nedenle yüksek performansa sahip değil.

Siyaha boyanan ön panjuru farklı bir ızgarayla sunulan otomobilin yenilenen ön tamponunda dik yerleşime sahip hava girişleri ve aşağıya alınmış sis farları bulunuyor. Yan aynalar, kapılar ve ön tamponda kırmızı renkli şeritler sunan modelde jantlar da siyah renkli.

Ön çamurluk korumaları da yenilenen otomobilin tavan rayları iptal edilmiş. Fiat logolarını Abarth olanlarla değiştiren Pulse, çift çıkışlı egzoz sisteminin yanında yenilediği arka tamponla çok daha agresif bir görünüm ortaya koymuş.

İç mekan fotoğrafları paylaşılmasa da Abarth armaları ve yeni döşemelerin burayı biraz daha sportif göstereceğini tahmin edebiliriz. Aynı şeyi motor için söylemek zor. Henüz detaylar açıklanmamış olsa da Pulse Abarth'ın 1 litre hacimli, turbo beslemeli motorunun 130 beygir güç, 200 Nm tork üretmesi bekleniyor.

2 yorum:

  1. Abi FIAT Türkiye bu aracı neden ülkemize getirmiyor veya getiremiyor , gelse kapış kapış gider gibi geliyor bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa homologasyonu yok aracın. Büyük ihtimalle standartlara uydurmak için de çok değişiklik yapılması lazım. O nedenle yok buralarda.

      Sil