11 Mart 2022 Cuma

Acura Integra


Acura ILX artık bizlerle olmayacak. Onun yokluğunda küçük Acura olma göreviyse ünlü bir isme verildi. Geçtiğimiz aylarda konsept olarak karşımıza çıkan Integra, bu boşluğu doldurmak için seri üretime hazır gövdesiyle tanıtıldı.

Konsept haliyle neredeyse aynı çizgilere sahip olan liftback'te beşgen ön panjur, büyük LED farlar, 17 inç çaplı jantlar, LED stoplar, yüzgeç anten ve A-Spec donanımında 18 inç çaplı jantlar, çift egzoz çıkışı ve ince yapılı spoiler görülebiliyor.

Donanımına sertliği ayarlanabilen süspansiyon sistemi de eklenen otomobilin iç mekanı kuzeni Honda Civic'i andırıyor. Çift renkli deri döşemeyle alınabilen Integra'da dijital gösterge paneli, küçük dokunmatik ekran ve fiziksel düğmelere sahip havalandırma sistemi bulunuyor.

Kaputu altında da Civic'ten tanıdığımız 1.5 litre hacimli, benzinli üniteyi barındıran otomobil 203 beygir güç, 260 Nm tork üretebiliyor. Standart olarak sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) sunulan araç A-Spec'te 6 ileri vitesli manuel şanzımanla da alınabiliyor. Bu şanzımanla birlikte, devir eşleştirme fonksiyonu ve limitli kaymalı diferansiyel donanıma ekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder