8 Mart 2022 Salı

Volkswagen Virtus


Volkswagen Polo'nun sedan versiyonu Virtus makyajlandı. 2017 yılından beri üretimde olan otomobil yeni yüzünü ilk olarak Hindistan'da göstermiş olsa da 25 ülkeye satılacağı kesinleşti. Aracın motor seçenekleri de zenginleşmiş.

Yenilenen jantlar ve gövde renkleri haricinde LED farlarla daha iyi entegre edilmiş bir ön panjura sahip yüze kavuşan otomobilde daha agresif görünen ön tampon da kullanılmış. GT donanım paketiyle şeffaf stoplar ve ince spoiler haricinde sahte egzoz çıkışları da donanıma katılmış. Aracın model adı da bagaj kapağı ortasına alınmış.

79 mm uzamış olsa da iç mekanda sunulan hacim değişmemiş. Yeni nesil direksiyon simidi ve tamamı dokunmatik kumandalardan oluşan bilgi-eğlence ekranı haricinde çift renkli trim parçaları ve plastikler, yeni vites kolu yine dokunmatik olan havalandırma kumandaları öne çıkan yenilikler arasında. Bagaj hacmi 521 litre.

Kaput altında tanıdık üniteler barındıran Virtus'un 1 litre hacimli, benzinli motoru 115 beygir güç üretebiliyor. 1.5 litre hacimli motorsa 150 beygir gücünde. Her iki motor da 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulurken ilk ünite 6 ileri vitesli tam otomatik, ikinciyse 7 ileri vitesli DSG ile alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder