12 Ocak 2022 Çarşamba

Citroën C5 Aircross


Citroën, popüler SUV modeli C5 Aircross'u makyajladı.Ön bölümde yoğunlaşan operasyon sonrasında iç mekan da daha modern bir hal aldı. İlk gelen haberlere göre kaput altındaysa büyük bir değişiklik bulunmuyor.

C3 Aircross'un değişikliklerine benzer şekilde makyajlanan yüzünde farları ve panjuru artık tek parça olan otomobilin logosunun yanlarında aydınlatma yer alıyor. Daha köşeli hatlara sahip tamponun yanlarında görülen hava girişleri de genişlemiş. Jant tasarımları farklılaşan aracın arkasında görülen tek fark LED stopların iç tasarımları.

İç mekanda Advanced Comfort koltukların dolgularını yenilediğini açıklayan Citroën dokunmatik ekranı hem büyütmüş hem de konsolun üzerine almış. Havalandırma ızgaraları da ekranın yanından altına taşınmış. Bu kısımda USB girişi sayısı ikiye katlanırken vites kolu yerini selektöre bırakmış.

Kaput altında tanıdık benzinli ve Diesel motor seçeneklerine sahip olacak otomobilin hibrit versiyonunda 1.6 litre hacimli benzinli motor ve bir elektrik motoru görev yapıyor. 13.2 Kwh kapasiteli bataryayla elektrik menzili 55 km olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder