14 Ocak 2022 Cuma

Toyota Noah ve Voxy


Japonya, MPV sınıfının sağlıklı olduğu ülkelerden biri. Bu nedenle ülkenin üreticileri 3 koltuk sırasına sahip bu tip otomobil üretimine devam ediyor. Hatta Toyota gibi bazıları, tanıtımları çifter çifter yapıyor.

Köşeli hatlarıyla dikkat çeken ikili dev ön panjurlara sahip. LED farlarsa Voxy'de çift parçaya bölünüyor. Farklı jant boyutları, yüzgeç anten ve LED stoplar da donanımda yer alıyor. 4.695 mm boya, 1.730 mm genişliğe ve 1.925 mm yüksekliğe sahip olan araçların aks mesafesiyse 2.850 mm olarak açıklanıyor.

Modern iç mekana sahip olan ikili 7 veya 8 kişilik olarak alınabiliyor. Çift parçalı A sütunu, çift renkli deri döşeme, 10 inçe kadar büyüyebilen dokunmatik ekran, Açılabilen kayar kapı camları, arka koltuklar için eğlence sistemi ekranı da modellerin sahip olabildiği kalemlerden bazıları.

Kaputu altında 2 litre hacimli bir benzinli motora sahip olan ikili önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor. Sürekli değişken oranlı şanzımansa (CVT) manuel modunda 10 ileri vitese sahip. Daha az tüketim isteyenlerse 1.8 litre hacimli benzinli motora sahip hibrit versiyonu tercih edebiliyor. Bu seçenek de ikinci elektrik motoruyla dört tekerlekten çekişli olabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder