11 Ocak 2022 Salı

Jeep Renegade


Jeep, Renegade'i bir kere daha makyajlıyor. En azından şimdilik bu işlem Güney Amerika pazarları için geçerli. Kaput altında bir yenilik sunmayan otomobilin iç mekanı da operasyon sonrasında daha modern bir görünüme kavuşmuş.

Önden bakıldığında incelen panjur ve farlarla dikkat çeken Renegade'in tamponu da yenilenmiş. Farklı jant tasarımları ve çift renkli yan aynalarıyla da dikkat çeken modelin arkasına geçildiğinde de yeni tampon görülebiliyor. Burada reflektör, sis ve geri vites lambalarının küçüldüğü fark ediliyor. Ayrıca siyah çerçevesi kalınlaşan stoplar bu nedenle küçülmüş ve iç tasarımları da yenilenmiş.

İç mekanda ana hatlar aynı kalsa da diğer Jeep modellerinde de görev yapan dijital gösterge paneli ve direksiyon simidi burayı daha modern bir hale getirmiş. Dokunmatik bilgi-eğlence ekranı da güncellenmiş.

1.3 litre hacimli motoru benzinle 182, etanolle 187 beygir güç, 270 Nm tork üretebilen Renegade iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor. Bu araçlarda çekiş sistemine göre 6 veya 9 ileri vitesli otomatik şanzıman tercih edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder