20 Haziran 2018 Çarşamba

Jeep Renegade


Jeep'in geçtiğimiz haftalarda makyajlı yüzünü tanıttığı küçük modeli Renegade'in detayları da açıklandı. Araçta kullanılmaya başlanan küçük hacimli, benzinli motorlar en büyük yenilikler.


Dışarıdan bakıldığında farklı gövde renkleri ve çapları 16 ile 19 inç arasında değişen yeni tasarım jantlarıyla eski versiyonlarından ayrılan Renegade'de farklı bir ön tampon ve LED farlar da kullanıma alınmış.

İç mekanda yeni trim renkleri sunulurken orta konsol farklı yapısıyla dikkat çekiyor. Daha büyük bir dokunmatik ekrana sahip olan otomobilin havalandırma sistemi kumandaları da yenilenmiş. Ayrıca konsolun alt kısmında artık daha çok cep yer alıyor.


Kaput altındaki yenilikler arasında 1 ve 1.3 litre hacimli iki benzinli motor yer alıyor. Turbo beslemeli ünitelerden küçük hacimli olanı 3 silindire, 120 beygir güce ve 190 Nm torka sahip. 1.3 litre hacimli motorun 150 ve 180 beygir gücündeki örnekleri 270 Nm tork üretebiliyor.

1.6 ve 2 litre hacimli, turbo Diesel motorlarını da kullanmaya devam eden Renegade'de 6 ileri vitesli manuel, 9 ileri vitesli tam otomatik veya 6 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanlar sunuluyor.

2 yorum:

  1. Onur bey
    1.3 benzinli motor 1300cc nin altında mı üstünde mi? Bu soru vergilendirme için önemli. Altında ise TR de ciddi iş yapacaktır.!

    YanıtlaSil