20 Haziran 2018 Çarşamba

Audi A1 Sportback


Audi'nin en küçük hatchback modeli A1 Sportback yeni nesil örneklerine kavuştu. Büyük kardeşi A3 temellerini kullanan otomobil genişlerken donanım seçeneklerinde de zenginleşme göze çarpıyor.

Son dönem Audi modellerinin köşeli hatlarını taşıyan A1'e önden bakıldığında LED farlar, büyük panjur, S Line paketinde agresif bir tampon, kaput ve panjur arasına eklenmiş hava girişleri, çapları 15 ile 18 inç arasında değişen jantlar, siyah renkte alınabilen tavan, kalın bir C sütunu, LED stoplar ve yine sportif görünen arka tampon görülebiliyor.


Farklı donanım seçenekleriyle dış görünüm de değişebiliyor. 4.03 metre boya, 1.74 metre genişliğe ve 1.41 metre yüksekliğe sahip olan aracın bagaj hacmi de 335 ile 1.090 litre arasında değişiyor.

Köşeli hatları iç mekanda da devam eden A1'in farklı renk paketleri sayesinde bu bölüm biraz daha heyecan verici hale getirilebilirken dijital gösterge paneli ve sürücüye dönük olaran dokunmatik ekran gözlerden kaçmıyor. Ayrıca ortada yer alan havalandırma ızgaralarının da iki tarafa ayrıldığı görülebiliyor.


Kaputu altında 1, 1.5 ve 2 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motorlar görev yapan otomobilin sunduğu güç 95 ile 200 beygir arasında değişiyor. 6 ileri vitesli manuel, 6 veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanlar bu ünitelerle birlikte alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder