17 Haziran 2018 Pazar

Singulato iS6

 

Çin'in uyguladığı farklı kanunlar sayesinde ülkede her geçen gün farklı bir elektrikli otomobil üreticisi doğuyor. Bunlardan bir tanesi de iS6 isimli SUV modelle ortaya çıkan Singulato oldu.

7 kişilik bir SUV olan otomobilin ön bölümünde farklı tasarımlı LED farlar bulunurken hatların genel olarak yuvarlak olduğu söylenebilir. Yan bölümde çok katlı bir yapı oluşturan çizgiler dikkat çekerken hemzemin kapı kolları ve küçük sayılabilecek jantlar gözden kaçmıyor.


Arka kısımda dinamik bir görünüm sunan konseptin yatık bagaj kapağının üstünde bir spoiler bulunurken altında bir ekran ve LED stoplar görülebiliyor. Tamponun alt kımsındaysa küçük de olsa bir difüzör bulunuyor.

İç mekanında üç koltuk sırası sunan otomobilde metal pedal seti, dijital gösterge paneli, alt kısmı düzleştirilmiş, iki kollu direksiyon simidi ve yatav veya diket olarak kullanılabilen büyük bir dokunmatik ekran kullanılmış.


Cam tavana sahip olan iS6'nın ön camı da normalden büyük tasarımıyla dikkat çekiyor. Deri döşeme ve metal trim parçalarıyla dikkat çeken otomobilin farklı tasarım özelliklerinden bir tanesi de çift katlı bir çekmece olarak ortaya çıkan torpido gözü.

Bir çift elektrik motoruna sahip olan konsept 350 beygir güç, 580 Nm tork üretebiliyor. Pillerinin kapasitesi belli olmasa da menzili 400 km olarak veriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder