10 Ocak 2022 Pazartesi

Honda Step WGN


Honda'nın küçük MPV modeli Step WGN yenilendi. Henüz detaylı teknik verileri açıklanmayan otomobilin benzinli ve hibrit seçenekleri bulunacak. Tanıtılan donanım seçenekleriyse Air ve Spada olarak adlandırılmış.

Daha sade bir görünüme kavulan araçların ana hatları köşeli olmaya devam ediyor. LED farlar standart olarak sunulurken ön panjur tasarımı donanımla değişiyor. 16 inç çaplı jantlar ve A sütunu arkasında yer alan kelebek camı korunurken yan aynalar cam altlarına sabitlenmiş.

D sütunu eskisinden daha sade görünen aracın LED stopları bagaj kapağının yanı boyunca dik bir şekilde uzanıyor. Dik bagaj kapağı ve kapak altında çıkıntı yapmayan tampon Step WGN modellerinde ortak olsa da spoiler sadece Spada ile sunulmakta.

İç mekanda yeni nesil Honda modellerinin tasarım dokunuşları görülen otomobillerde dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran ve Civic'te kullanılanları andıran havalandırma ızgaraları bulunuyor. Çift torpido arasında sunulan tepsi, kompakt orta konsol, üç koltuk sırası ve arka koltuklar için tavanda sunulan ekran da donanımlar arasında.

1 yorum: