12 Şubat 2021 Cuma

Citroën C3 Aircoss


Citroën'in B-SUV segmentinde bulunan modeli C3 Aircross makyajlandı. Yeni nesil Citroën modellerine benzeyen bir yüze kavuşan aracın iç mekanında ve motorlarında büyük bir değişim yaşanmadığı söylenebilir.

Ön bölümü tamamen yenilenen otomobilde çift katlı far tasarımı korunsa da altta yer alan LED üniteler incelmiş. C4'ünkini andıran ızgaranın altında, bir SUV'de görülmesi beklenen daha sert ve köşeli çizgilere sahip tampon karşımıza çıkıyor. LED sis farlarıysa tamponun en altında eklenmiş. Yeni jant ve gövde rengi seçenekleri haricinde camlar ve gövdenin farklı noktalarına uygulanan yeni renk paketlerine kavuşan C3 Aircross'un arka tasarımıysa korunmuş.

İç mekanda ana hatlarda bir değişik sunmayan otomobilde 9 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekran kullanıma girmiş. Advanced Comfort koltuklar 15 mm daha kalın sünger ve daha yüksek yan destek sunarken el freni de daha tanıdık bir şekle bürünmüş. Koltukların arasında ek bir depolama bölümüne de yer verilmiş.

Kaput altında, turbo beslemeli, 1.2 litre hacimli benzinli ve 1.5 litre hacimli Diesel motor seçenekleri sunmaya devam eden otomobil manuel veya 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla alınabiliyor. Benzinli ünite 110 ve 130 beygir güç üretebilen iki seçeneğe sahipken Diesel istenirse 110 ve 120 beygirlik iki seçenek bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder