11 Şubat 2021 Perşembe

Nissan NV300


Nissan ticari araç ailesinin bir üyesi daha makyajlandı. Geçtiğimiz yıl aynı operasyona uğrayan ikiz kardeşi Renault Trafic'in detaylarıyla bezenen model hem dış, hem de iç mekanda çok daha modern bir görünüm sunuyor.

Eskisinden daha köşeli bir burun kısmına sahip olan modelde LED farlar ve dev ön panjur dikkat çekiyor. NV300'ün ön tampon ve kaput tasarımları da yenilenmiş. Yeni jantlar ve gövde renklerinin haricinde stopların da iç tasarımları değişmiş.

İç mekanında da kardeşi Trafic gibi büyük bir değişim geçiren NV300'ün bu kısmında da daha köşeli hatlar hakim. Yeni nesil Renault modellerinde kullanılan daha büyük dokunmatik ekran, daha kaliteli malzemeler, şık görünen direksiyon simidi ve gösterge paneliyle makyajlanan kapı içi bölümleri dikkat çeken detaylar.

2 litre hacimli turbo Diesel motoru artık 110, 150 ve 170 beygir güç üretebilen seçeneklere sahip olan araç 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulsa da 150 ve 170 beygir gücündeki araçlar yine 6 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder