1 Aralık 2021 Çarşamba

Škoda Karoq


Škoda, modellerini makyajlamaya devam ediyor. Volkswagen grubunun ortak özelliği olacakmış gibi görünen hafif makyajlardan birini geçiren Karoq'un iç mekanında da birkaç yenilik olsa da kaput altında daha önceden tanıdığımız benzinli ve Diesel üniteler görev yapıyor.


Ön panjur ve farları hafifçe elden geçirilen otomobilin ön tampon kenarlarına açılan hava geçişleri daha sportif bir görünüm sağlamış. Çapları 19 inçe kadar değişen jantların tasarımları yenilenirken arkada sunulan spoiler büyümüş. Standart araçlarda daha büyük bir bölümü gövde renkli olan arka tampon üzerineyse sahte hava çıkışları basılmış.


Ana hatları değişmeyen iç mekanında çift kollu direksiyon simidini kullanmaya başlayan otomobilin orta konsolundaysa fiziksel butonların kullanımı devam ediyor. Vites koluna da veda etmeyen Karoq'un döşeme ve trim seçeneklerindeyse güncellemeler bulunuyor. Ambiyans ışıklandırmasının da geliştirildiği gelen bilgiler arasında.


Kaput altında 1, 1.5 ve 2 litre hacimli benzinli ve 2 litre hacimli Diesel üniteleri kullanmaya devam edecek modelin güç aralığı 110 ile 190 beygir arasında değişirken şanzıman seçenekleri arasında 6 ileri vitesli manuel ve 7 ileri DSG bulunuyor. 2 litre hacimli motorlarda dört tekerlekten çekiş sistemi de sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder