4 Temmuz 2021 Pazar

Vanderhall Brawley



Elektrikli otomobillerin sayısı arttıkça ortaya çıkan çeşitlilik de giderek zenginleşiyor. İlginç seçeneklerden biri de Vanderhall tarafından tanıtıldı. Gelecekten günümüze ışınlanmış bir Jeep gibi görünen araç ilginç özelliklere sahip.

Farları panjur içerisine alınmış bir Jeep gibi duran otomobilde dev çamurluklar, 18 inç çaplı jantları çevreleyen 35 inç çaplı lastiklere yuva olmuş. Üç kapılı modelin yan kapılarının büyük bölümü cam. Ayrıca süspansiyonun da 56 cm strok sunduğunu ve aracın yönlendirilebilir dört tekerleğe sahip olduğunu da belirtelim.

Çok sade bir iç mekan sunan Brawley'de yan destekleri yüksek ve sabit kafalığa sahip dört koltuk bulunuyor. Üç kollu direksiyon simidinin arkasında analog ve dijital göstergeler yer alırken orta konsolda sadece 8 adet şalter bulunuyor.

Dört elektrik motoruyla toplamda 410 beygir güç, 650 Nm tork üretebilen arazi aracı yaklaşık 320 km menzile sahip. 40 ve 60 kW kapasiteli bataryalarla sunulacak olan modelin boyu 3.75, eni 1.93, yüksekliği 1.76 ve aks mesafesi 2.86 metre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder