3 Temmuz 2021 Cumartesi

Maserati


Maserati'de güncellemeler devam ediyor. İtalyan markanın üzerinde çalıştığı küçük SUV modeli şu sıralar dikkat çekiyor olsa da ürün gamının geri kalanı da yeniliklerden nasipleniyor. Bu yenilikler arasında yeni bir motor seçeneği de bulunuyor.

GT isimli donanımla birlikte krom detaylar ve modeline göre 19 veya 20 inç çaplı jantlar sunuluyor. İç mekandaysa Ghibli GT ve Levante GT'de siyah trim parçaları görülürken Quattroporte GT'de ahşap bulunuyor.

Aslında bütün donanım seçeneklerinde tanıdık motorlar kullanılıyor olsa da Quattroporte GT yeni bir giriş motor seçeneğine kavuşmuş. 3 litre hacimli, çift turbo beslemeli V6 ünitenin 430 beygir güç, 580 Nm tork üretebilen versiyonu bu araçta ilk defa sunuluyor.

Modena isimli donanım paketinde siyah dış trim parçaları, daha sportif görünümlü tamponlar ve 20 inç çaplı jantlar sunuluyor. İç mekandaysa yine siyah renkli trim parçaları hakim.

Trofeo paketindeyse 21 ve 22 inç çaplı jantlar, ek Maserati logoları, kırmızı fren kaliperleri ve sportif yan desteklere sahip koltuklar alınabiliyor. Kafalıklara da Trofeo logosu işleyen paket, diğerleri gibi donanım ismini ön çamurluk üzerinde de duyuruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder