1 Temmuz 2021 Perşembe

Volvo Recharge


Volvo, yakın zamanda bütün modellerinin elektrikli olacağını açıkladıktan hemen sonra bu atılımın öncülerinden olması planlanan SUV modelin konsept halini bizlerle paylaştı. Araç, güncel EV Volvo modellerinin sonundaki takı olan Recharge'ı isim olarak almış.

Sportif bir duruşa sahip olduğu söylenebilecek otomobilin ön bölümünde tipik Volvo LED farları görülebilirken panjur yerine aydınlatılmış logo dikkat çekiyor. Tamponun orta bölümünde küçük hava girişleri yer alırken kenarlarda da hava geçişleri bulunuyor.

Tavanına Lidar sensörü yerleştirilen otomobilde dev jantlar ve çerçevesiz kapı camları kullanılış. Yan aynalar yerine de kameralar yerleştirilmiş. Tabanda çıkıntı duran bölümler siyah renge bürünürken aynı renk tavanda da kullanılmış. İnce hatlı LED stoplar da aracın köşelerine çekilmiş.

Arka kapıları arkadan menteşeli olan otomobilde B sütunu bulunmuyor. İç mekana dört tekli koltuk yerleştiren Volvo zemini de dümdüz tasarlamış. 3 kollu direksiyon simidi, 15 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran ve ince yapılı dijital gösterge paneli gibi donanımlar sunan aracın koltuklar arasında kalan konsolları altına da bagaj yerleştirilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder