6 Temmuz 2021 Salı

Bentley Flying Spur Hybrid


Elektrik, Bentley gibi markaları da ıskalamıyor. İngiliz premium otomobil üreticisi, Bentayga'nın ardından büyük sedan modeli Flying Spur'de de şarj edilebilir hibrit motor seçeneği sunmaya başladı. Araç bu şekilde ilk defa bir V6 motora da kavuşmuş oldu.

Dışarıdan bakıldığında ön çamurluklarda bulunan armalar ve her iki arka çamurlukta da yer alan depo kapaklarından tanınabilen otomobil 20 inç çaplı jantlarla sunulsa da opsiyonlar arasında 21 ve 22 inç çaplı örnekler de yer alıyor.

İç mekandaysa elektrikli mod seçim butonu ve hem dijital gösterge paneli hem de dokunmatik ekranda yer alan yeni grafikler hibrit aracı farklılaştırıyor. Bu arada modelin şarj miktarı ve menzili gibi veriler Bentley akıllı telefon uygulamasından takip edilebiliyor.

Kaputu altında 2.9 litre hacimli, çift turbo beslemeli bir V6 motor barındıran otomobil elektrik motorunun da katkısıyla 544 beygir güç, 750 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.3 saniyede ulaşabilen aracın maksimum süratiyse 285 km/s. 14.1 kWh kapasiteli bataryalarsa 40 km elektrikli menzil sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder