25 Mayıs 2021 Salı

Bentley Bentayga S


Bentley de SUV modellere önem vermeye devam ediyor. Markanın bu segmentte yer alan ilk aracı Bentayga, daha sportif seçeneklere kavuşuyor. Speed sonrasında, V8 motorlu seçenek de dinamik versiyonuyla bizlerle.

Bentayga Speed'den alınan detaylara sahip olan modelde koyulaştırılmış farlar, 22 inç çaplı jantlar, siyah renkli trim parçaları, sportif egzoz sistemi ve daha büyük spoiler gibi kalemler standart olarak sunuluyor. Aracın süspansiyon sistemi %15 sertleştirilirken direksiyon sistemi de elden geçirilmiş.

İç mekanda bol bol Alcantara döşemeyi standart olarak sunan Bentayga S'te yüksek yan desteklere sahip sportif koltuklar, farklı trim parçaları, Bentayga Speed'den alınan dijital gösterge paneli grafikleri ve dışarıda olduğu gibi "S" logoları dikkat çekiyor. Kapı eşiklerinde de ışıklandırılmış versiyon logoları yer alıyor.

Çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli V8 motoru 550 beygir güç, 770 Nm tork üretebilen araç dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip. 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 290 km/s.

1 yorum: