10 Haziran 2020 Çarşamba

Škoda Octavia Scout


Škoda Octavia ailesi genişliyor. SUV modellerin başarısının üzerine yükseltilmiş versiyonları sunulmaya başlanan otomobilin yeni nesli de ortaya çıktı. Üstelik artık Octavia Scout'u önden çekişli olarak almak da mümkün.


Tamponlarında siyah ve gri renkli korumalar bulunan otomobilin çamurlukları ve marşpiyeleri de siyah plastikle korunmuş. 18 veya 19 inç çaplı jantlarla alınabilen aracın yan aynaları gri renkte. Ön çamurluklara eklenen Scout arması da modelin kimliğini belli ediyor.

15 mm yükseltilmiş süspansiyon sistemiyle donatılan otomobilin iç mekanında, ahşap kaplama, koyu renkli dikiş iplikleri, Scout armalı koltuklar ve metal pedal seti gibi donanımlar bulunuyor.


Kaputu altında 2 litre hacimli turbo Diesel motorun 115, 150 ve 200 beygir güç üretebilen seçenekleri bulunan modelin aynı hacimli benzinli motoru 190 beygir gücünde. 1.5 litre hacimli benzinli motorsa 150 beygir güç üretebiliyor ve 48 Volt hafif hibrit sistemle alınabiliyor.

En düşük güçlü üniteler önden çekiş sistemi ve 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulurken yüksek güçlü seçeneklerde dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri vitesli DSG standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder