7 Haziran 2020 Pazar

Radical SR3 XX


Sık sık yeni model tanıtmayan firmalar arasında olan Radical, SR3 XX ile karşımızda. İki farklı motor seçeneğiyle alınabilen otomobil hafifliği sayesinde dikkat çekici performans verilerine sahip.

Standart Radical görünümü sunan araçta kapılar veya tavan bulunmuyor. Önde 15, arkadaysa 16 inç çaplı jantlarla donatılan modelde LED aydınlatma grubu kullanılıyor. Takla kafesi ve üste yerleştirilen hava girişi haricinde dev spoiler ve difüzör de gözlerden kaçmıyor.


Dört pistonlu kaliperler ve 280 mm çaplı disklere sahip fren sistemine sahip olan otomobilin iç mekanında lüks adına hiçbir şey bulunmuyor. Birçok kumanda düğmesi direksiyon simidi üzerine alınan SR3 XX'in dijital gösterge paneli de bu parça üzerinde.


Suzuki'den alınan motosiklet motorlarıyla donatılabilen otomobilin 1.34 litre hacimli ünitesi 198 beygir güç üretiyor. 1.5 litre hacimli üniteyse 230 beygir gücünde. 620 kg ağırlığa sahip araçlarda 6 ileri vitesli, sıralı şanzıman kullanılıyor. 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süreleri 3.2 saniyeyle 3.4 saniye arasında değişen araçların maksimum süratleri de 227 ve 237 km/h

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder