4 Haziran 2020 Perşembe

Toyota Fortuner


Toyota'nın şu sıralar makyajladığı tek araç Hilux değil. Bu pick up modelle aynı temeller üzerine geliştirilen üç koltuk sıralı Fotuner da görsel değişikliklere uğradı. Üstelik kaput altında da yenilik var.

Yeni LED farlara ve daha küçük çaplı LED sis farlarına kavuşan otomobilin tamponu altına da ek gündüz aydınlatmaları yerleştirilmiş. Ön panjuru küçülen Fortuner'ın yenilenen ön tamponunda bulunan hava girişiyse büyümüş. Yeni gövde renkleri ve jant seçenekleri donanıma eklenirken stopların iç tasarımları ve arka tampon tasarımı güncellenmiş.


İç mekanda da yenilikler sunan otomobilin orta konsolu tamamen yenilenmiş. Eskisinden daha düz bir yapı sunan bu bölüm haricinde vites konsolunda da farklılıklar yaşanmış. Bardaklıklar kapak altına alınırken havalandırma ızgaralarının tamamı yenilenmiş.

Kaputu altında, Hilux'ta da kullanılan 2.8 litre hacimli turbo Diesel motoru barındıran Fortuner da 204 beygir güç, 500 Nm torka kavuştu. 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip aracın çekme kapasitesi de 3.1 tona yükselmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder