4 Haziran 2020 Perşembe

Toyota Hilux


Toyota'nın popüler pick up modeli Hilux sonunda ihtiyacı olan makyajı gördü. Donanımında da zenginleştirme yapılan modelin kaputu altında da artık daha güçlü bir motor bulunuyor.


Önden bakıldığında daha güçlü bir görünüm kazandığı söylenebilecek Hilux'ın LED farları incelmiş ve ön panjuru büyümüş. LED sis farlarına da kavuşan araçta yeni jant ve gövde rengi seçenekleri sunuluyor. Ayrıca paketler arasına bir de Invincible donanımı eklenmiş. Bu donanımla birlikte araçta bol bol siyah renkli gövde korumasına kavuşuyor. Bu arada stopların da iç desenlerinin değiştiğini belirtelim.


İç mekana geçildiğinde burada büyük bir değişim olmadığı söylenebilir. Yenilenen bilgi eğlence sistemi ekranı haricinde gösterge paneli de elden geçirilmiş. 8 hoparlörlü JBL ses sistemi opsiyonlar arasına eklenirken ambiyans ışıklandırması da iç mekanı renklendirmiş.


2.4 litre hacimli turbo Diesel motor hakkında, daha az yakıt tüketmeye başladığı haricinde bir haber olmasa da 2.8 litre hacimli motor artık 204 beygir güç, 500 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel veya otomatik şanzımanla alınabilen aracın farklı kabin ve çekiş sistemi sunan versiyonları da bulunuyor. Bazı pazarlarda 2.7 litre hacimli benzinli motor da sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder