12 Haziran 2020 Cuma

Porsche Cayenne GTS


Porsche Cayenne ailesi sportif versiyonlarına kavuşmaya devam ediyor. Alman üretici hem standart Cayenne hem de Cayenne Coupé modelinin GTS ekine sahip seçeneklerini tanıttı.


Sport Design Paketi ile donatılan ikilide koyulaştırılmış aydınlatma grubu, 21 inç çaplı jantlar, koyu renkli kromajlı parçalar, çıkışları ortaya doğru yaklaştırılmış spor egzoz çıkışları ve 20 mm alçaltılmış süspansiyon sistemi bulunuyor.


İç mekanda bol bol Alcantara kullanılan modelde daha yüksek yan desteklere sahip koltuklar, alüminyum trim parçaları ve birçok yerde göze çarpan GTS armaları görülebiliyor. Fren diskleri önde 390, arkada 358 mm çaplı ve istenildiğinde karbon-seramik diskler ısmarlanabiliyor.


Kaputu altında 4 litre hacimli, çift turbo beslemeli, V8 motor barındıran ikili 460 beygir güç, 620 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli otomatik şanzımansı standart olarak sunan araçlar Sport Chrono paketiyle 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabilirken maksimum süratleri 270 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder