26 Şubat 2020 Çarşamba

Renault Talisman


Renault'nun Cenevre'de sergileyeceği yenilikler arasında Talisman'ın makyajlı seçeneği de bulunuyor. Görünümde yapılan değişiklikler yüzeysel olsa da donanıma yapılan ekler dikkatleri çekiyor.

Hafifçe rötuşlanan tamponlar ve ön panjur haricinde artık opsiyonel olarak Matrix LED farları da donanıma katan Talisman'da farklı gövde rengi ve jant tasarımı seçenekleri de sunulmakta. Tavana yüzgeç anten ekleyen Renault LED stoplara da kayar sinyaller ve krom çıtalar eklemiş.


İç mekanda yeni döşeme seçenekleriylebirlikte dijital bir gösterge paneli sunmaya başlayan Talisman'ın dokunmatik ekranı da daha parlak bir görünüme kavuşmuş. Havalandırma sistemi kuymandaları yenilenmiş ve artık kayar kapağa sahip olmayan bardaklıklar büyümüş. Çerçevesiz iç ayna da donanıma eklenmiş.

Yönlendirilebilir arka aks ve sertliği ayarlanabilen süspansiyon sistemi gibi opsiyonel donanımları yine sunmaya devam eden Talisman artık 2. seviye otonom sürüş özellikleri sunuyor.


1.33 ve 1.8 litre hacimli benzinli motorları 160 ve 225 beygir güçle 270 ve 300 Nm tork üretebilen otomobilin bu üniteleri, 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla eşleştirilmiş. 1.7 litre hacimli Diesel motorun 120 ve 150 beygir güç üretebilen seçenekleri bulunurken 2 litre hacimli ünite, 160 ve 200 beygir gücünde iki seçeneğe sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder