27 Şubat 2020 Perşembe

Polestar Precept


Şimdiye kadar kardeşi Volvo'nun seri üretim modellerine benzer çizgilere sahip tasarımlarla karşımıza çıkan Polestar'da değişim başladı. Firmanın bu yeniliğini Precept isimli konsept herkese ilan ediyor.


Sivri bir burun yapısına sahip GT'nin aerodinamik verimliliği artıran hava kanalları ve ikişer parçaya bölünmüş LED farları dinamik görünüyor. Geniş bir yan eteğe sahip olan konseptin tavanında LiDAR ünitesi için bir bombe dikkat çekiyor. Yan aynaları yerine kameralar kullanan Precept'in kapı kolları da hemzemin.

Çerçevesiz camlara sahip kapılar kullanan aracın arka kapıları geriye doğru açılıyor. Arka camı bulunmayan otomobilin ince uzun LED stopları bagaj bölümünü boydan boya geçiyor. Tampon altında yer alan difüzör de aerodinamik paketin bir parçası.


Sade görünüme sahip iç mekanında dört adet tekli koltuk sunan konseptte dijital gösterge paneli, dik yerleşime sahip büyük bir dokunmatik ekran, düzleştirilmiş taban, cam tavan ve iki kollu direksiyon simidi gibi özellikler sunuluyor. 3.1 metre aks mesafesine sahip otomobilin koltuklarıysa geri dönüştürülmüş PET şişelerden üretilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder