5 Temmuz 2019 Cuma

BMW X7 Pickup


Gözlerinine inanın! Fotoğrafları paylaşılan pick up gerçekten bir BMW X7. Üstelik model sadece bir animasyon değil. BMW'nin stajyerleri tarafından hazırlanmış bir konsept.


C sütununa kadar X7 ile hemen hemen aynı çizgilere sahip olan ticari kardeşi 10 cm uzamış. Bu şekilde içi ahşap kaplı kasası 1.4 metre boya sahip olan konsept kapak açıldığında 2 metrelik yükleme uzunluğu sunuyor.


Arka bölümünde SUV seçenekten farklılaşan modelde çift çıkışlı egzoz sistemi ve dik yerleşime sahip LED stoplar kullanılmış. 5 kişilik oturma kapasitesi sunan lüks pick up, temellerini paylaştığı araçtan 200 kg daha hafif.

1 yorum:

  1. Modüler platformlar geldi mertlik bozuldu resmen. Eskiden bi tarafları çıkarmış firmaların arabayı üretirken hepsine ayrı çizim üretim bandı vs vs şimdi tasarımı uyarlabilir yapıyor sana fabia suv istiyene karoq satıyor aynı platform. Renegade ile egea aynı vs vs işte tüm firmalar aynı. Bmw merco gibi firmalarda 20 farklı model çıkarttı işte bu sayede. Eskide her modele farklı direksiyon farklı vites topuzu üretilirmiş bee vay bee şimdi vw 99999999 milyon tane klima kontrol ünitesi üretmiş hepsine basıyor

    YanıtlaSil