4 Temmuz 2019 Perşembe

Audi S8


Audi, şu sıralar, yenilenen büyük boyutlu modellerini sırayla tanıtıyor. Makyajlı Q7'nin ardından şimdi de sıra büyük sedan A8'in en performanslı seçeneği S8'e geldi.

Audi'nin tipik tasarım farklılıklarını barındıran performanslı seçeneğin ön panjur ve tamponuyla birlikte yan etekleri farklılaşmış. Gümüş gri renkli yan aynalar, yeni jantlar ve dört çıkışlı egzoz sistemi de araca özel dokunuşlar.


İç mekanda sunulan farklılıklar daha da sınırlı. Metal pedal seti ve S logolu parçalar haricinde farklı döşeme ve trim seçenekleri donanıma eklenmiş. Tavan iç kaplaması da koyu renkli olarak seçilmiş. Yönlendirilebilir arka aks ve adaptif süspansiyon sisteminin haricinde, önde 420 mm çapa sahip karbon seramik fren diskleri opsiyonel olarak alınabiliyor.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli bir V8 motor bulunan araç 48 Volt hafif hibrit sisteme de sahip. 570 beygir güç, 800 Nm tork üretebilen ünite dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor.

2 yorum: