5 Ağustos 2015 Çarşamba

Audi S8 Plus


Alman üretici Audi, yeni nesil modelleri üzerinde çalıştığı amiral gemisi A8'in en yüksek performanslı seçeneğini tanıttı. S8'in üzerine konumlandırılan araç görünümüyle olmasa da motor performansıyla dikkat çekiyor.

Dış tasarımında büyük bir farklılık olmayan otomobilde bu seriye özel şekillendirilmiş 21 inç çaplı jantlar kullanılırken ön panjur ve ön tampon yan hava girişlerinin siyah renkli olduğu görülebiliyor. Arka bölüme eklenen ince yapılı spoiler gövde rengi veya karbon fiber olarak alınabilirken stoplar koyulaştırılmış. Matrix LED farları standart donanıma ekleyen Audi egzoz sisteminin dörtlü çıkışını da unutmamış.


Uzun bir kişiselleştirme listesi sunan iç mekanda yüksek yan destekli koltuklar, Alcantara tavan kaplaması karbon fiber ve alüminyum süs çıtaları, kontrast renkte dikiş iplikleri ve piyano siyahı yüzeyler bulunurken aracın sadece kısa aks mesafesiyle sunulacağı açıklandı.

Kaput altında görev yapan çift turbo beslemeye sahip 4 litre hacimli v8 ünite 605 beygir güç, 700 Nm tork üretebilirken overboost ile birlikte tork değeri 750 Nm'ye ulaşıyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte 0'dan 100 km/s sürate 3.8 saniyede ulaşabilen büyük sedanın maksimum sürati 250 km/s'te sınırlı.


Almanya'da standart olarak sunulacağı açıklanan dinamik paketle birlikte maksimum sürat 305 km/s'e yükselirken donanıma gri kaliperlere sahip karbon seramik fren diskleri ve özel olarak ayarlanmış bir egzoz sistemi ekleniyor.

4 yorum:

  1. bu arabayı bana verin ve uzaklaşın . dünyayı fethettiğimi göreceksiniz .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 305 km azmış altımızda alpina 750li x-drive varken dünyayı zor fethedersin...

      Sil
    2. alpina 750li x-drive olan model zaten EN AZ 320 km'ye çıktığını biliyorum audi s8 plus kim ?

      Sil
  2. 350 yapar bu araba ne 250 si bea

    YanıtlaSil