2 Nisan 2015 Perşembe

Subaru STI Performance Concept


Kuzey Amerika pazarında etkinliğini artırmak isteyen STI bu yıl New York otomobil fuarına dikkat çekici bir konseptle geldi. BRZ temelleri kullanılarak hazırlanan otomobil modifikasyon işlemi sonunda tanınmayacak hale gelmiş.

Genişletilmiş çamurluklar ve yan eteklerle birlikte daha dinamik görünüme sahip bir ön tampona sahip olan otomobilin farları yenilenirken karbon fiber splitter LED gündüz farlarını gizliyor. 18 inç çaplı jantlarla donatılan konseptin yan etekleri altında karbon fiber ekler bulunurken yan aynalar da bu malzemeyle kaplanmış.


Arka kısmında da büyük değişiklik yaşanan konseptte farklı stoplar, daha köşeli bir tampon, merkezi yerleşime sahip büyük egzoz çıkışları dikkat çekerken difüzörle biri küçük diğeriyse dev boyutlarda iki spoiler karbon fiberden üretilmiş.


Süspansiyon sistemi de STI imzası taşıyan otomobilin iç mekanında Recaro imzalı koltuklar, karbon fiber kaplamalar, vites değiştirme zamanı göstergesi ve ek düğmelere sahip direksiyon simidi, tur zamanı ve G göstergelerine sahip bilgi ekranıyla tamamen yenilenmiş orta konsol bulunuyor.

Aracın performans artışı konusunda bilgi vermeyen STI 2 litre hacimli motoru turbo beslemeyle donatmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder