3 Nisan 2015 Cuma

Toyota RAV4


Toyota'nın başarılı kompakt SUV modeli RAV4 makyajlandı. Piyasaya çıkmasının üzerinden henüz iki buçuk yıl geçmemiş olan araç bu operasyonun ardından hibrit versiyonuna da kavuştu.

Yepyeni bir ön bölüme sahip olan araçta yeni gövde rengi seçenekleri ve jantlar da görev yapıyor. Hem ön hem de arka tamponlar altında metal görünümlü süs panelleri yer alan RAV4 LED stoplara da sahip. Eski modellerde tamamı siyah renkli olan arka tamponun da artık yarısı gövde rengine boyalı.


İç mekanında da ufak tefek yenilikler görülen araçta yeni bir gösterge tablosu, daha büyük bir dokunmatik ekran, ek USB ve 12 Volt soketleri, daha bol yumuşak plastik yüzey, farklı havalandırma ızgaraları ve vites konsolunda daha büyük bardaklık gibi farklılıklar bulunuyor.

A.B.D. pazarında 2.5 litre hacimli benzinli motorla satılmaya devam eden RAV4'ün hibrit versiyonu da aynı hacimli üniteye sahip. İlk versiyon 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla alınabilirken ikincide sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) kullanılmış.

4 yorum:

  1. Ya bi bıkmadınız atari gibi iç konsol yapmaktan

    YanıtlaSil
  2. bu model çok tutar

    YanıtlaSil
  3. Toyota yine şaşırtmadı. Gittikçe çirkinleşmeye devam ediyor.

    YanıtlaSil
  4. Guzelim RAV4'u ix35, Sportage seviyesine indirmeyi basarmislar.

    YanıtlaSil