23 Eylül 2012 Pazar

Citroën DS4 ve DS5 Pure Pearl




2012 Paris otomobil fuarında ev sahibi markalardan Citroën, DS4 ve DS5 ailesinin özel donanımlı bir versiyonunu tanıtacak. Avrupa pazarında bile sınırlı sayıda ülkede satılacağı açıklanan araçlarla birlikte DS4'e yeni bir motor-şanzıman ikilisi eklendi.

Sadece sedefli beyaz gövde rengiyle sunulacak olan otomobillerin dış mekanlarında bulunan kromajlı yüzeyler matlaştırılmış. Koyu renkli jantları 18 inç çaplı olan iki aracın dış mekanında başka farklılık bulunmuyor.


Oldukça şık bir görünüm sunan koyu renkli deri döşemeleri DS4'te koltuklar ve kapı içeri haricinde ön konsolda da görmek mümkün. Mat alüminyum kaplamalara da sahip olan araçlarda mavi renkli dikiş iplikleri, alüminyum pedal seti, ön ve arka park yardımcısı ve direksiyonel xenon farlar gibi donanımlar standart olarak sunulmakta.


Motor seçenekleri hakkında henüz kesin bir bilgi verilmese de DS4 ailesinde kullanılan 163 beygir güç üretebilen 2 litre hacimli turbo Diesel ünite artık 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla da alınabilecek.

2 yorum:

  1. ds4 te tavan diye birşey kalmamış. tasarım zaten 10 numara aşık oldum bu arabaya :)

    YanıtlaSil
  2. Tamam tasarım harika da marka o kadar para eder mi tartışılır.

    YanıtlaSil