24 Eylül 2012 Pazartesi

Chrysler 300C John Varvatos


Özel donanımlı otomobiller kervanına Chrysler 300C de katılıyor. Moda tasarımcısı John Varvatos ile ortaklaşa geliştirilen araçlar teknik yenilik sunmazken görünümde dikkat çekici farklılıklar bulunuyor.

Limited ve Luxury Edition isimli iki değişik seçeneğe sahip olan otomobiller Varvatos'un favori rengi olan siyaha boyanmış. 20 inç çaplı jantları füme renkli olan otomobillerin far ve stopları koyulaştırılırken 300C logoları da siyaha boyanmış. Egzoz çıkışları da aynı renge boyanan otomobillerde Varvatos'un logosu da yer alıyor.


İç mekanında kaliteli deri döşemelerin koltuklarla birlikte kapı içleri ve konsolda da devam ettiği görülürken altın sarısı dikiş ipliklerinin rengi, koyu renkli ahşap kaplamaların alt kısmında sunulan renkle aynı. Orta konsolda bulunan analog saat ve beyaz zeminli gösterge tablolarının içlerinde imzası bulunan Varvatos'un logosı da koltuk sırtlıklarına işlenmiş.

Hem 3.6 litre hacimli v6, hem de 5.7 litre hacimli v8 motorlarla donatılabilen araçlarda dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonu da sunulmakta. Bu opsiyon alındığında jant çapları 19 inçe geriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder