22 Aralık 2010 Çarşamba

Chrysler 300C


Bir süredir yakın çekim fotoğrafları basına dağıtılan yeni Chrysler 300C sonunda tanıtıldı. İlk olarak 2011 Detroit otomobil fuarında sergileneceği açıklanan otomobilin dışıyla birlikte iç mekanı da kapsamlı bir makyaj geçirmiş.

Yandan bakıldığında genel hatlarını koruduğu görünen aracın LED farlara sahip farları, ön panjuru ve tamponu yenilenirken arka tampon, bagaj kapağı ve stoplar yeniden şekillendirilmiş. Geçirdiği yenileme operasyonu ardından yaklaşık 7.5 cm kısalan otomobilin jant seçenekleri de yenilenmiş.

İç mekanında eskisinden daha fazla hacim sunabilen aracın gösterge paneli, orta konsolu ve direksiyon simidi tamamen yenilenmiş. Dış görüş açıları iyileştirilerek görüş alanı %15 oranında artırılan otomobilin iç mekanı LED ambiyans ışıklandırması, ısıtmalı ve havalandırmalı deri döşeme koltuklar ve 8.4 inç büyüklüğünde bir akrana sahip navigasyon-eğlence sistemi ile donatılabiliyor.

Daha önceden de açıklandığı gibi iki motor seçeneğine sahip olan aracın 3.6 litre hacimli v6 motoru 296 beygir güç, 353 Nm tork üretebilirken 5.7 litre hacimli v8 motor 375 beygir güç ve 536 Nm tork üretebilmekte. Her ikisi de 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla gücünü arka tekerleklere aktaran bu motorlarla birlikte dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyon olarak sunulmakta.

1 yorum:

  1. eski c300 nerede bu nerede audi çakması karaktersiz bi araba olmuş..

    YanıtlaSil