23 Aralık 2010 Perşembe

HAMANN Lamborghini Gallardo Victory II


Alman modifikasyon firması HAMANN, ilk nesil Gallardo temelleri üzerine geliştirdiği Victory isimli modelinden sonra Gallardo LP560-4 temelli Victory II'yi tanıttı.

İlk Victory modelinde olduğu gibi kapıları yukarıya doğru açı yaparak açılan otomobilin gövdesi de yine çift renkli. Tavanına hava girişi eklenen aracın çamurlukları genişletilirken makyajlanan ön tamponun altına bir splitter eklenmiş.

20 inç çaplı jantlarla daha dikkat çekici bir hal alan yan görünümde yeni etekler de bu etkiyi pekiştiriyor. Arka kısımda büyük spoiler ve difüzör dikkat çekici aerodinamik donanımlar olarak sayılabilirken arka çamurluğun her iki tarafına da eklenen hava yarıkları daha güçlü görünüm sağlamış.

İç mekanında bol bol Alcantara ve karbon fiber kullanılan otomobilin koltukları yenilenirken üzerleri baklava desenli Alcantara ile kaplanmış. Kapı içleri, gösterge paneli, direksiyon simidi ve orta konsol gibi birçok yerde renkli karbon fiber kullanan HAMANN bazı yerlerde çıplak karbon fibere de yer vermiş.

Otomobilin 5.2 litre hacimli v10 motorunu da modifiye eden firma gücü 580 beygire, torkuysa 575 Nm'ye yükseltirken maksimum sürat 328 km/s'e ulaşmış.

2 yorum:

  1. Amele işi. Hamann el attığı her arabayı berbat ediyor.

    YanıtlaSil
  2. Bence de aşırı abartılı olmuş. Motor modifikasyonu ve belki de Alcantara döşeme alınıp gerisi atılabilir.

    YanıtlaSil