19 Aralık 2010 Pazar

Toyota Sienna Swagger Wagon Supreme


Toyota, SEMA Show 2010 sırasında lüks MPV konseptini ne kadar ileriye götürebileceğini gösterdi. İki adet Sienna'yı birleştirerek dev bir limuzin yaratan firma içeride yolcularına maksimum derecede konfor sunuyor.

Gövdesi 112 cm uzatılan aracın yanlarında bulunan kayar kapıların dış kapı kolları iptal edilirken uzatılan kısımda bulunan camlara açılma fonksiyonu eklenmiş. 20 inç çaplı jantlarla donatılan devin pnömatik süspansiyon sistemi yükseklik ayarına sahip. Yaklaşık 240 cm boyunda bir panoramik tavanla donatılan bu Sienna'nın bagaj kapağının üzerine yeni bir spoiler eklenirken egzoz sisteminin çıkışları kromla kaplanmış.

Önde bulunanlar haricinde arka kısımda da iki adet döndürülebilir tekli koltuğa kavuşan aracın koltuk sırtlıklarında bulunan destekler ters yüz edilebiliyor. Masaj fonksiyonu bulunan koltukların haricinde katlanabilir masaya da sahip olan MPV'nin iç mekanında cam kapaklı dolaplar, 1.700 Watt çıkış gücü sunan ses sistemi, buzdolabı, zemin ve duvarlar için ahşap kaplama, içeriden ve dışarıdan görülebilecek şekilde 23 inç büyüklüğünde oynar bir ekrana sahip bilgisayar, Xbox ve DVD oynatıcısı bulunuyor.

Aracın motor kaputunun altında sürpriz bekleyenleri hayal kırıklığına uğratan Toyota bu kısımda standart Sienna'nın 3.5 litre hacimli v6 motoruna yer verirken şanzıman da yine diğer Sienna modellerinden alınan 6 ileri vitesli otomatik ünite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder