18 Aralık 2010 Cumartesi

Chevrolet Volt Z-Spec


Cruze ve Spark ile birlikte 2010 SEMA Show'da tanıtılan Z-Spec donanımlı Chevrolet modellerinin üçüncüsü hibrit Volt oldu. Diğer araçlar gibi motorunda bir modifikasyon bulunmayan otomobilin görünümüyse oldukça sportif bir hale getirilmiş.

Ön tamponunun alt kısmına eklenen gövde rengi splitter ile yola daha yakın bir yapıya sahip otomobilin yan etekleri yeniden şekillendirilirken yapyeni bir arka tamponla sportif görünüm pekiştirilmiş. Ön panjur, yan camların alt kısımları ve stop lambalarının çevresi siyah renkli kaplamalarla çevrilirken jantların çapları 19 inçe çıkmış.

İç mekanda deri döşeme, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, Recaro marka ön koltuklar, metalik beyaz gövde rengine uygun dikiş iplikleri, özel paspaslar, alüminyum pedal seti ve Z-Spec grafikli kapı içi kaplamaları gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

3 yorum:

  1. bir şeye benzememiş.

    YanıtlaSil
  2. Diğer Z-Spec modellerinde gelişme var ama ben de Volt'a yakıştıramadım bu paketi.

    YanıtlaSil
  3. 2011 Eylül ayinda Camaro modeli ile beraber Avrupa'da satisa cikacak...Chevrolet'nin Avrupa'da satacagi ilk Amerikan yapimi arac olacak diyebiliriz aslinda, digerlerinin Kore ve Polonya yapimi oldugunu düsünürsek

    YanıtlaSil