17 Aralık 2010 Cuma

Chevrolet Cruze Z-Spec


SEMA Show 2010'a en iyi hazırlanmış markalardan olan Chevrolet, Z-Spec isimli yeni bir donanım seviyesini bu organizasyon sırasında tanıttı. Henüz konsept aşamasında olan bu donanım üç değişik araç için tasarlanmış.

Araçlardan ilki olan ve Avrupa pazarının da yakından tanıdığı Cruze, özel turuncu rengi ve gövde üzerinde bulunan grafiklerle standart versiyonlarından ayrılıyor. 19 inç çaplı jantları BBS markasını taşıyan aracın ön tamponu altına bir splitter eklenirken yan etekler de yeniden şekillendirilmiş. Arka tampon alt kısmı da baştan tasarlanan otomobilin bagaj kapağı üzerine küçük bir spoiler yerleştirilmiş.

İç mekanında büyük olmayan fakat şık görünen yenilikler olan aracın direksiyon simidi, konsolu, koltukları ve kapı içleri deriyle kaplanırken yüksek yan destekli ve sabit kafalıklı ön koltuklar Recaro'dan alınmış. Alt kısmı düzleştirilmiş bir direksiyon simidine sahip olan aracın paspasları da Z-Spec donanımına özgü.

Fren, egzoz ve süspansiyon sistemleri yenilenen aracın hava filtresi de yenilenirken turbo beslemeye sahip 1.4 litre hacimli motoru üzerinde başka modifikasyon çalışması yapılmamış.

5 yorum:

  1. Gerçekten de Chevrolet özellikle de bu aracıyla (Cruze) pazarda söz sahibi olma yolunda büyük adım atmış.

    YanıtlaSil
  2. fantastik olmuş

    YanıtlaSil
  3. Ben de beğendim. Özellikle içi etkileyici.

    YanıtlaSil
  4. bu eklemelerin ortalama fiyatı ne kadar?

    YanıtlaSil
  5. Henüz konsept malesef. Aksesuar olarak sunulursa da öncelik A.B.D.'de olacak.

    YanıtlaSil