21 Aralık 2010 Salı

Subaru Impreza WRX STI tS


Subaru, Forester tS modelinin ardından serinin Impreza ayağını da tanıttı. Japonya pazarına özel 400 örneği üretilecek olan otomobilin performansında bir değişim olmazken donanımda ufak farklılıklar bulunuyor.

Alüminyum motor kaputu ve karbon fiber tavanla donatılan aracın ön tamponunun alt kısmına, yine karbon fiberden üretilmiş ince bir splitter eklenirken bagaj kapağı üzerinde bulunan spoiler küçültülmüş. Modifiye edilmiş bir süspansiyon sistemine sahip olan WRX STI tS'te 18 inç çaplı jantlar görev yapıyor.

İç mekanına geçilirken tS logolu kapı eşikleri dikkat çeken araçta kırmızı renkli ambiyans ışıklandırması ve motoru çalıştırmak için bir düğme bulunuyor. Recaro tarafından üretilmiş koltuklara sahip olan araçta döşeme dikişleri kırmızı renkli.

İki motor seçeneğiyle satılacak olan otomobilin 2 litre hacimli Boxer motoru, turbo besleme yardımıyla 308 beygir güç, 430 Nm tork üretebilirken 2.5 litre hacimli ünite 300 beygir güç ve 350 Nm tork değerlerine ulaşabiliyor.

2 litre hacimli motorla birlikte 6 ileri vitesli manuel şanzıman sunulurken diğer motor A-Line isimli versiyonda 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder