19 Temmuz 2012 Perşembe

Kahn Range Rover Evoque Vesuvius


Birçok araç üzerinde çalışsa da özellikle Range Rover modelleri üzerinde duran Prıject Kahn, küçük Range Rover, Evoque için geliştirdiği yeni Vesuvius kitini tanıttı. Aynı isimli kit daha önce Range Rover Sport modeli için de sunulmuştu.

Geniş bir hava girişine sahip olan yeni tamponunda dairesel sis farlarıyla birlikte dik yerleştirilmiş LED aydınlatmalar da bulunan aracın ön panjuru da yenilenmiş. Aynalardan başlayarak üst kısmı tamamen siyaha boyanan aracın 22 inç çaplı jantları da füme renkli.


Yan etekleri de genişletilen Evoque'un asıl değişikliğiyse arkasında yapılmış. Çok daha iddialı bir tasarıma sahip olan tampon ve çamurlukların arkasına eklenen hava çıkışlarıyla oldukça iddialı bir duruş sergileyen aracın arka camının hem üst hem de altında birer spoiler bulunuyor.

Arka tamponun ortasına yerleştirilmiş çift çıkışlı egzoz sistemini de donanıma ekleyen Kahn iç mekanda değişik renk ve desenlerde deri döşeme, karbon fiber kaplamalar, metal pedal seti ve yine değişik renklere boyanmış gösterge tabloları sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder