7 Ekim 2010 Perşembe

Volkswagen Eos


Volkswagen, Jetta, Passat, Caddy, Phaeton, Cross Golf ve Touareg'in ardından Golf temelli Coupé-Cabriolet modeli Eos'u da makyajladı. Görünümü ailenin diğer üyelerine benzetilen otomobilin mekanik özelliklerindeyse bir değişim yok.

Tampon, ön panjur ve farları makyajlanan otomobilin arka kısmında da stoplar makyajlanırken bagaj kapağı ve arka tampon bu değişime ayaka uydurabilmek için elden geçirilmiş.

Gövde için yeni renk seçeneklerinin yanı sıra iç mekan döşemelerinde de değişik seçenekler sunmaya başlayan otomobilin bilgi ekranı yenilenirken donanıma yeni bir park asistanı, otomatik olarak kısa-uzun hüzme ayarı yapabilen farlar ve anahtarsız giriş-çalıştırma sistemi eklenmiş.

Motor seçeneklerinde bir yenilik bulunmayan aracın 140 beygir güç üretebilen 2 litre hacimli turbo Diesel motorunda start&stop teknolojisi ve fren enerjisi geri kazanım sistemi kullanılarak ortalama tüketim değeri 4.8 litre/100 km seviyesine çekilmiş.

2 yorum:

  1. agamemnon bu soruma cevap verebilirsen cok sevinirim. Bu arabayi almak istiyorum acaba turkiyeye gelecek mi? gelecekse ne zaman gelir? bir de volkswagenlerin 2012 modelleri ne zaman satisa cikiyor ve ne zaman yollarda gorebiliyoruz?

    Cevabini muratkayatfl@gmail.com adresine gonderebilirsen cok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
  2. pardon muratkaya2211@gmail.com a gonderirsen asil mutlu olurum

    YanıtlaSil