7 Ekim 2010 Perşembe

Chevrolet Camaro Convertible Neiman Marcus Edition


Lüks mağazalar zinciri Neiman Marcus, 2010 noel kataloğunda yer alacak olan otomobili tanıttı. Geçtiğimiz yıl Jaguar'ın XJL Supercharged modelini aynı şekilde satan mağaza, hakkında ilk resmi veriler açıklanalı daha bir hafta olmayan Chevrolet Camaro Convertible'ı bu yılın kataloğuna koydu.

Işığın geliş açısına göre değişik tonlarda görünen bir gövde rengine sahip olan otomobilin üst kısmını boydan boya geçen çift şerit, 21 inç çaplı jantlar, metalik gri A sütunu ve gövdeye uyumlu renkte tente Neiman Marcus Edition'da sunulan özel donanımlar.

İç mekanda koyu sarı-siyah deri döşeme kombinasyonuna sahip olan otomobilin kapı içleri, direksiyon simidi, el freni ve vites topuzunda kırmızı renkli dikiş iplikleri kullanılırken konsolda dış mekan renginde deri döşeme kullanılmış.

SS donanım paketine ek olarak Pirelli P Zero lastikler, 245 Watt çıkışlı müzik sistemi,  Brembo marka fren sistemi, arka park yardımcısı ve Bluetooth bağlantısına sahip olan otomobil 6 ileri vitesli manuel veya otomatik şanzıman seçeneğiyle satılıyor.

6.2 litre hacimli v8 motoru manuel şanzımanlı versiyonda 426 beygir güç, 571 Nm tork üretebilirken otomatik şanzımanla birlikte bu veriler 400 beygir ve 558 Nm'ye düşüyor. Aracın 75.000 Dolar olarak açıklanan fiyatıysa v6 motorlu standart bir Camaro Convertible'ın iki buçuk katı.

Üretilecek 100 örneği Ekim ayının 19'undan itibaren sipariş edilebilecek olan otomobilin teslimatınaysa 2011'in ilkbahar aylarında başlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder