8 Ekim 2010 Cuma

Hennessey HPE700 Camaro Convertible


Hennessey Performance, geçtiğimiz yıl tanıttığı HPE700 isimli performans kitini bu yıl bıraz daha geliştirdi. Artık daha fazla güç sunan modifikasyon çalışması Camaro Convertible için de sunulacak.

Gövde üzerinde bulunan Hennessey, LS9 ve HPE700 armalarından kolayca tanınabilen otomobil için gövde rengine uygun özel grafikler de sunuluyor. Karbon fiberden üretilen ön splitter, yan etekler, arka difüzör ve bagaj kapağı üstü spoiler ile donatılmış olan aracın jantları da 20 inç çaplı.

İç mekanında da motor kaputunun altında olduğu gibi aracın üretimdeki kaçıncı otomobil olduğunu belirten plakalar bulunurken geriye kalan detaylar üzerinde değişiklik yapılmamış.

Ayarlanabilen süspansiyon sistemiyle donatılan otomobilin fren sistemi de modifiye edilmiş. Sistemde kullanılan diskler 380 mm çaplı olanlarla değiştirilirken ön aksta 6, arkadaysa 4 pistonlu kaliperler kullanılmış.

6.2 litre hacimli v8 motoru, birçok değişikliğin yanında kompresör besleme ve yeni bir egzoz sistemine sahip olan otomobilin gücü 755 beygire yükselirken maksimum tork değeri 1.038 Nm'yi bulmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder