8 Mart 2013 Cuma

Mitsubishi GR-HEV


Japon üretici Mitsubishi de bu yıl Cenevre'ye konseptlerle gelen firmalar arasında. Yeni hibrit ünitesini de sergileyen marka L200 isimli pick up modelinin gelecekte taşıyacağı tasarım detaylarını da sergilemiş oldu.

Kaputunun ön kısmında görülebilen bombe haricinde genel tasarımı köşeli olan aracın yüzünde LED farlar ve şeffaf panjur dikkat çekerken üç kollu jantlar, gizlenmiş arka kapı kolları ve yan aynalar yerine geçen kameralar dikkatlerden kaçmıyor.

Şişkin çamurluklar ve çıkık yan eteklerin yanında bagaj kısmına da bir kapak eklenen pick up, ince yapılı stopları ve bagaj kapağına entegre edilmiş tamponla sportif bir duruş sergiliyor.

5.420 mm boya, 1.930 mm genişliğe ve 1.775 mm yüksekliğe sahip olan konseptin aks mesafesi 3.000 mm olarak açıklandı. Hibrit sisteminde elektrik motoruyla birlikte 2.5 litre hacimli turbo Diesel ünite bulunan araç dört tekerlekten çekiş sistemi ve otomatik şanzımana da sahip.

1 yorum:

  1. l200 satışları mitsubishiyi gaza getirmiş herhalde. bi pikabın konsept tasarımında böyle otomobil gibi özen gösterildiğini görmemiştim.

    YanıtlaSil