3 Mart 2013 Pazar

STARTECH Range Rover


Yeni nesil Range Rover üzerinde yapılan çalışmalar başladı. 2013 Cenevre otomobil fuarında aracın STARTECH tarafından modifiye edilmiş versiyonları sergilenecek.


Yeni ön tamponu farklı hava girişleri ve LED aydınlatmalarıyla daha sportif bir görünüm sunan aracın yan etekleri de genişletilmiş. 22 inç çaplı jantları donanımda sunan firma bagaj kapağı camının hem üst hem de altına birer spoiler eklerken yenilenen arka tamponun alt kısmına bir difüzör yerleştirilmiş.

Süspansiyon sistemi 30 mm alçaltılan aracın yenilenen egzoz sisteminde dörtlü çıkışa sahip bir ünite kullanılıyor.


Range Rover'ın iç mekanı için de farklı donanımlar sunan STARTECH metal pedal seti, farklı renk ve desenlerde deri döşeme, tekli arka koltuklar, karbon fiber veya ahşap kaplamalar, özel paspaslar, ön koltuk sırtlıklarında yer alan elektrikli masalar, ışıklandırmalı kapı eşikleri ve ahşap bagaj zeminini donanıma katmış.

Aracın 3 litre hacimli turbo Diesel motoru üzerinde de çalışmalar yapılmış. 300 beygir güç, 685 Nm tork üretebilen üniteyle birlikte 0'dan 100 km/s sürate 7.3 saniyede ulaşırken maksimum sürati 220 km/s olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder