4 Mart 2013 Pazartesi

BRABUS CLS B63S


Geçtiğimiz yıl Mercedes CLS ailesi için hazırladığı modifikasyon kitlerini tanıtan BRABUS, CLS63 AMG için geliştirilen paketini Cenevre'de sergiliyor.

Gövde üzerinde büyük değişiklikler yapmayan firma 19 ve 20 inç çaplı jant seçeneklerinin yanında ön çamurluklar arkası için hava çıkışları, difüzör ve küçük yeniliklere sahip arka tampon alt kısmı ve farklı görünüme sahip egzoz çıkışları sunuyor.


İç mekanda farklı renk ve desenlerde deri döşeme, özel paspaslar, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları, BRABUS logolu kapı kilit pimleri, direksiyon kolonunda yer alan uzatılmış vites değiştirme kulakçıkları, metal pedal seti ve 400 km/s'e kadar uzanan bir hız göstergesi sunan aracın fren ve süspansiyon sistemlerinde de güzlendirmeler yapılmış.

%40 kilit oranlı diferansiyeli de donanıma katan BRABUS çift turbo beslemeye sahip 5.5 litre hacimli v8 motorun gücünü 730 beygire, torkunuysa 1.065 Nm'ye ulaştırmış. 0'dan 100 km/s sürate 3.8 saniyede ulaşabilen otomobilin 200 km/s'e ulaşmasıysa 10.8 saniye sürüyor. Dört kapılı CLS63 AMG'nin maksimum süratini 350 km/s'e ulaştıran firma Shooting Brake'in süratiniyse 300 km/s'te sınırlamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder