14 Ağustos 2024 Çarşamba

KG Mobility Actyon


KG Mobility, etkileyici tasarıma sahip SUV modelleri tanıtmaya devam ediyor. Torres ile başlayan trendi, aynı temeller üzerine geliştirdiği yeni nesil Actyon ile bir adım ileriye taşıyan üretici bu otomobili bir Coupé-SUV olarak konumlandırmayı seçmiş.


Köşeli hatlara sahip tasarımıyla dikkat çeken otomobilin çifr katlı LED farları, kaput altında birleşirken ön tampon tasarımı da alt bölümde sportif detaylara sahip. Gövde rengine boyanan çamurluk korumaları ve 20 inç çaplı jantlar haricinde şişkin çamurluklar ve kalın tutulan C sütunu yan görünümün öne çıkanları.

Kaputunda sabitleyiciler yer alan araçta hemzemin tavan rayları, spoiler, yatık bagaj kapağı camı ve Range Rover modellerine göz kırpan stoplar da sunulmuş. 4.740 mm boya, 1.920 mm ene ve 1.680 mm yüksekliğe sahip olan model Torres'ten daha uzun, daha geniş ve daha alçak. 2.680 mm'lik aks mesafesiyse bu aracınkiyle aynı.

Bagaj hacmi de 668 ile 1.568 litre arasında değişen aracın kaputu altında 1.5 litre hacimli, turbo beslemeye sahip benzinli bir motor bulunuyor. 170 beygir güç, 280 Nm tork üretebilen ünite 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunuluyor. Aracın önden veya dört tekerlekten çekişli seçenekleri mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder