1 Nisan 2023 Cumartesi

KG Mobility Torres EVX


SsangYong ismini değiştirdi ve artık ürettiği modelleri KG Mobility ismiyle satıyor. Değişimle birlikte tanıtılan araçlardan olan elektrikli Torres, yeni burun tasarımıyla olduğu kadar farklı iç mekanıyla da dikkat çekiyor.

Benzinli Torres'in aksine LED farları düz bir şerit halinde tasarlanan otomobilin köşeli hatları korunmuş. Siyah renkli plastik korumalar ve kalın C sütunu da kardeşinden alınan aracın arka bölümünde de dikey yerleşimli LED stoplar ve yana doğru açılan bagaj kapağı korunmuş. Jantlarsa 20 inç çaplı.

Daha modern özellikler sunan bir iç mekana sahip Torres EVX'in kapı içleri ve dört kollu direksiyon simidi değişiklik göstermese de dokunmatik ekranla birleşen dijital gösterge paneli ve üzerine vites selektörü eklenen altı boş ara konsolu yenilikler arasında. Havalandırma ızgaraları da farklı tasarıma sahip olan aracın orta konsolu bulunmuyor.

839 litre hacimli bagaj hacmi, benzinli kardeşininkinden 136 litre daha geniş olan otomobilin boyu 4.715 mm, eni 1.890 mm ve yüksekliği 1.725 mm. 204 beygir güç üretebilen elektrik motoru önde yer alan Torres EVX'in bataryalarıysa 73.4 kWh kapasiteli.

1 yorum:

  1. anlamsiz kalin C sutunu ve bagaj kapaginda model adi yazan cirkin bombe kusturdu

    YanıtlaSil